HOTELI SA MINICARDS STALCIMA

Minicards oglasni stalci nalaze se u svim vodećim svjetskim hotelima, hostelima, turističkim agencijama, turističko informativnim centrima, muzejima, galerijama i zračnim lukama. To je glavni razlog zašto je minicards vrlo dobar alat za oglašavanje u turizmu.

U Zagrebu je trenutačno 70 lokacija sa stalcima, a u nastavku možete pogledati neke od najznačajnijih hotela. Za popis svih lokacija sa prikazom na karti pritisnite LOKACIJE.

HOTEL ASTORIA

Mirno mjesto u središtu glavnog grada Hrvatske, hotel BEST WESTERN PREMIER nudi vrhunsku udobnost i uslugu za poslovne i zabavne putnike. Od 1932. godine, ovaj potpuno obnovljeni hotel nudi prvoklasni tradicionalni namještaj i toplu i personaliziranu uslugu. 98 soba i 2 apartmana
Gosti hotela Astoria mogu uživati u izvrsnoj kuhinji u restoranu Ragusa.
Hotel Astoria ima
98 soba, 2 apartmana i 2 manja salona opremljena najmodernijom audio-video tehnologijom za manje poslovne sastanke, seminare ili radionice i može primiti 6 do 14 osoba. Potpuno opremljeni poslovni centar je na raspolaganju 24 sata dnevno.
Svaki hotelski hotel BEST WESTERN u svijetu ima svoj individualni stil i karakter. Samo jedna stvar imamo zajedničko: S našim brandom obećavamo vam dobru kvalitetu i izvrsne standarde.

HOTEL DUBROVNIK

Hotel Dubrovnik je hotel u Zagrebu smješten na glavnom gradskom trgu Bana Jelačića. Izgrađen 1929. godine, istinski razumije mješavinu između tradicionalnih vrijednosti i suvremene udobnosti.

Gostima hotela Dubrovnik nudi se vrhunska udobnost i mogućnost da jednostavno izađu u srce svih zagrebačkih događanja. Hotel je na jednoj od najboljoj lokaciji u gradu, a u sklopu hotela gostima je dostupan i vrhunski restoran.

HOTEL ARISTOS

Hotel Aristos je poslovni hotel s 4 zvjezdice, otvoren u rujnu 2003. godine. Zahvaljujući lokaciji u neposrednoj blizini zračne luke i visokoj razini usluge, razvio se u prepoznatljiv poslovni hotel u Zagrebu. Sa željom da svojim gostima omogući još bolji i kvalitetniji boravak, u travnju 2009. otvora se novo krilo Hotela ukupne površine 10.000 m2.

Gostima hotela je na raspolaganju; 150 smještajnih jedinica (comfort, deluxe i superior sobe s ukupno 270 kreveta), soba za osobe s posebnim potrebama,3 business apartmana, Deluxe Aristos apartman, Lobby bar Hotela, Lounge bar Momento, restoran Tiara,terasa Hotela, Wellness & spa centar površine 450 m2, fitness studio, kongresni centar sa zasebnim ulazom, recepcijom, garderobom, sedam multifunkcionalnih suvremeno opremljenih kongresnih dvorana, manje dvorane za sastanke i sale za vjenčanje, e-business centar, mjenjačnica, gift shop, frizerski salon itd.

HOTEL ANTUNOVIĆ

Hotel Antunović Zagreb otvoren je 2006. godine i najmlađi je hotel u grupaciji Antunović TA d.o.o. koja se sastoji od ­4 hotela. U sklopu svakog centra se nalaze i benzinske postaje.

Visoke 4 zvjezdice, u 158 suvremeno uređenih i prostranih soba koje uključuju 8 ekskluzivnih apartmana te predsjednički apartman. Sve sobe i apartmani moderno su dizajnirani i b­ogato opremljeni. Smještaj u Hotelu Antunović Zagreb obećava opušteni b­oravak bilo da su gosti ovdje poslom ili u posjeti. ­

Bogati buffet doručak poslužuje se u restoranu Argante na 1. katu, a svim gostima na raspolaganju je i besplatna usluga Aspa wellness centra koja se sastoji od trim kabineta, jacuzzija, bazena s protustrujnim plivanjem, finske i biofinske saune, parne kupelji i sunčane livade.

HOTEL INTERNATIONAL

Hotel International smješten je u samom centru poslovne zone grada. Vrhunski je izbor za smještaj poslovnih gostiju kao i onih koji turistički posjećuju Zagreb.
 
Prostrane hotelske sobe raspoređene u tri kategorije i luksuzni smještaj u apartmanima hotela International učiniti će boravak svakog gosta u Zagrebu opuštajućim i ugodnim. Svi koji požele bolje upoznati Zagreb, u neposrednoj blizini hotela naći će brojne gradske atrakcije, muzeje i ostale kulturne znamenitosti.

Osim smještaja u Zagrebu, hotel International nudi svojim gostima opuštanje u lounge baru ili upoznavanje mediteranskih i kontinentalnih specijaliteta Hrvatske u restoranu hotela.

Minicards kartice su atraktivno dizajnirane reklamne kartice formata kreditne kartice i prikladne za nošenje u džepu. Kako bi minicards bio jedan od najboljih alata za oglašavanje u turizmu, kartice su koncipirane tako da prikazuju sve bitne informacije. Karticama je prikazano; vrsta djelatnosti, informacije o proizvodima i uslugama, fotografija, adresa i mjesto na mapi grada. Tu je također i mjesto za posebnu ponudu što minicards kartice čini reklamnim medijem čiji se rezultati mogu vrlo lako mjeriti, na osnovu onih kartica koje se vrate.

Za pregled svih lokacija pritisnite tipku u nastavku!

Zašto oglašavanje u turizmu?

Broj turista i poslovnih ljudi koji putuju širom svijeta svake godine je sve veći i veći. Tako i Zagreb svake godine bilježi porast dolazaka turista, broja noćenja i potrošnje. Prema nekim istraživanjima, prosječni turist u gradu Zagrebu potroši oko 123 eura dnevno!  Iz dana u dan otvaraju se novi smještaji kapaciteti, a centar grada je prepun turista i sadržaja. Zahvaljujući aktivnostima Turističke zajednice grada Zagreba imamo savršeni primjer turističke destinacije!

Za povratak na početnu stranicu pritisnite tipku ispod teksta!

Zatvori meni